Hop til hovedindholdet

Cevea logo

Video-workshop: Skab forandring på sociale medier


Dato og tid

Onsdag d. 19. maj 2021 kl. 09:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 7. maj 2021 kl. 12:00

Sted

Information følger senere, ..., ... København Information følger senere
...
... København

Video-workshop: Skab forandring på sociale medier


Arrangementsbeskrivelse

Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er for dig der ønsker at blive bedre til at bruge video i din og din organisations digitale kommunikation.

De fleste af os har brugt videoer på sociale medier, men ikke altid med lige stor succes. Enten blev billedet for mørkt eller lyden for dårlig. Eller også blev budskabet for kedeligt. På sociale medier har vi få sekunder til at fange brugerens interesse og for hvert sekund der går skal vi sørge for at de ikke klikker videre.

Workshoppen vil give dig færdighederne til hvordan du opbygger indhold, der klart og præcist fortæller dit budskab og så vil du lærer hvordan du håndterer processen, lige fra optagelse til redigering, så du med din smartphone kan producere gode videoer, der skaber engagement og flytter holdninger.

Workshoppen er særlig relevant for dig der arbejder med kommunikation i politiske organisationer. Det kan være fagforeninger, partier, humanitære organisationer eller andre ngo’er. Du skal ikke have særlig kendskab til videoredigering, men det er et krav at du har en smartphone.

Pris: 5000 ,-

Dato: 16 marts

Sted: Hovedstadsområdet

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Cevea
Tlf: +45 33 12 68 00
cevea@cevea.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Cevea
Tlf: +45 33 12 68 00
cevea@cevea.dk